تهیه و توزیع آش رایگان در بین دانش آموزان ابتدایی کرند غرب، به مناسبت هفته تغذیه(14 - 21 دی ماه)

تهیه و توزیع  آش رایگان در بین دانش آموزان ابتدایی کرند غرب،  به مناسبت             هفته تغذیه(14 - 21 دی ماه)
به مناسبت هفته تغذیه(14 - 21 دیماه) و با کمک برخی از پرسنل شبکه دالاهو و رابطین بهداشتی کرندغرب ، یک وعده آش رایگان در بین دانش آموزان ابتدایی شهر کرند غرب توزیع گردید.

به مناسبت هفته تغذیه(14 - 21 دیماه) و با کمک برخی از پرسنل شبکه دالاهو  و رابطین بهداشتی کرند غرب ، یک وعده آش رایگان در بین دانش آموزان ابتدایی شهر کرند غرب توزیع گردید. در این عمل خیرخواهانه ، یکی از مدارس ابتدایی پسرانه شهر کرند غرب انتخاب گردید که پس از تهیه مواد مورد نیاز و طبخ بهداشتی آن ، توسط واحد بهداشت خانواده و آموزش بهداشت مرکز بهداشت دالاهو ، در بین دانش آموزان توزیع گردید.