بازدید مشترک ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی و نماینده محترم دالاهو در مجلس شورای اسلامی از شبکه بهداشت و درمان دالاهو و مراکز بهداشتی درمانی تابعه

در روز چهار شنبه مورخ 14/8/1393ریاست محترم دانشگاه و نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی در طی یک بازدید مشترک از 5 مرکز بهداشتی درمانی تابعه شبکه دالاهو بازدید نمودند

در طی این بازدید از سه مرکز بهداشتی درمانی شهری(گهواره ، مراکز شماره 1 و 2 کرندغرب)، یک مرکز بهداشتی درمانی روستایی( زاوله) و همچنین پایگاه فوریتهای پزشکی گهواره بازدید نمودند. در این بازدید پس از بازدیداز کلیه قسمتهای این مراکز بهداشتی درمانی و شنیدن نقطه نظرات پرسنل شاغل در آنها، پیشنهاداتی نیز در جهت رفع مشکلات و نواقص ارائه گردید که مقرر گردید با هدف رفع آنها  اعتباراتی نیز در نظر گرفته شود. در این بازدید مشترک، پایگاه فوریتهای پزشکی پاتاق نیز افتتاح گردید.گزارش تصویری این بازدید :

بازدید5بازدید4
بازدید3