بررسی مشکلات بهداشت حرفه ای واحدهای کارگاهی شهرستان در کارگروه بهداشت شهرستان دالاهو

در این جلسه فرماندار محترم دالاهو، سرپرست محترم شبکه، کارشناسان واحد بهداشت حرفه ای و اداره کار ،همچنین کارفرمایان واحدهای کارگاهی حضور داشتند

در ابتدای جلسه فرماندار محترم شهرستان دالاهو ؛ ضمن خیرمقدم به حاضرین و عرض تشکر از حضور مدعوین، در خصوص اهمیت رعایت حقوق کارگران و تامین شرایط بهداشتی مناسب در محیط کار ، مطالبی را عنوان کردند و خواستار تعامل بیشتر کارفرمایان با سازمانها و ادرات مرتبط از جمله شبکه بهداشت و درمان شدند.

در ادامه کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای؛ ضمن تشکر از فرماندار محترم دالاهو و حضور کارفرمایان محترم، فهرستی از انتظارات والزامات قانونی را با هدف تامین شرایط بهداشتی مناسب در محیط کار، بیان نمودند. در ادامه مشکلات و نواقص بهداشت حرفه ای هریک از واحد های کارگاهی دعوت شده، مورد بررسی و نقد قرار گرفت و مقرر گردید  اقدامات مقتضی توسط کارفرمایان محترم، پیش بینی و انجام گیرد و گزارش آن به مرکز بهداشت دالاهو کزارش گردد.

کارفرما4
کارفرما3