جلسه آموزشی درخصوص دو موضوع پیشگیری از بیماری تالاسمی و سوانح وحوادث با محوریت حوادث ترافیکی در مورخه 12/6/ 95

در  روز جمعه ،مورخه 12/6/ 95  یک جلسه آموزشی درخصوص دو موضوع پیشگیری از بیماری تالاسمی و سوانح وحوادث با محوریت حوادث ترافیکی با سخنرانی جناب آقای مهندس بیات کارشناس محترم بیماریهای غیر واگیر استان  در مسجد بانمزاران شهر ریجاب بعد از اقامه نماز جمعه به مدت یک ساعت برگزار گردید. در این جلسه با یادآوری عوارض بیماری  تالاسمی واهمیت پیشگیری از بیماری با انجام ازمایشات اولیه  و تسهیل درارائه خدمات به زوجین و... مطالب مهمی بیان گردید و در ادامه با توجه به اهمیت پیشگیری از حوادث در جمعیت فعال و نان اور خانواده وارائه امارهای  موجود در ایران  و...  به زبان ساده و گویا مطالب لازم توسط کارشناس مربوطه ارائه گردید. ضمنا" یاداور میشوم که در پایان با استقبال گرم نمازگزاران از جمله امام جماعت بانمزاران مواجه شده و از کارشناس محترم برنامه دعوت فرمودند که در جلسات اتی نیز با موضوعات مختلف بهداشتی در این مکان حضور و ایراد سخنرانی نمایند.

تالاسمی4
تالاسمی3