دکتر خزایی: هدف دانشگاه حرکت به سمت تقویت کیفی آموزش است

حرکت به سمت تقویت کیفی آموزش و تقویت گروه های آموزشی از اهداف اصلی دانشگاه است ودر کنار آن به افزایش کمی هم می پردازد.

معاون آموزشی دانشگاه بااعلام این خبر گفت : کیفیت آموزش به زیر ساخت ها وابسته است و رفع دغدغه اساتید و دانشجویان در مورد فضای فیزیکی می تواند منجر به ارتقاء سطح آموزش شود.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه حوزه آموزش دانشگاه در ارتباط با اساتید و دانشجوان از برنامه ریزی در جهت متناسب سازی تعداد دانشجویان و اساتید خبر داد و گفت : سرمایه گذاری بر روی بهبود وضعیت آموزش جزو برنامه های دانشگاه است.

دکتر خزایی اختلاف معنادار افزایش تحصیل کرده های بیکار در استان کرمانشاه حتی در مقطع دکتری را نتیجه این عدم تناسب عنوان کرد و گفت: بر آورد نیاز جامعه برای آموزش دانشجویان اهمیت دارد.

دکتر خزایی که در نشست افتتاح تعدادی از پروژه ها ی دانشکده تغذیه سخن می گفت ضمن خشنودی از هویت بخشی به این دانشکده از زحمات تیم مدیریتی قبلی و فعلی دانشکده برای آماده سازی کلاسها در سال جدید تقدیر کرد.