کارگاه "راه اندازی کسب و کار دانش بنیان در حوزه سلامت" برگزار می شود

مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه از برگزاری کارگاه مقدماتی " راه اندازی کسب و کار دانش بنیان در حوزه سلامت" خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر کامبیز ورمیرا  مخاطبین این کارگاه را مدیران شرکت های فناور ، اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانست و گفت: دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه در راستای نهادینه کردن فرهنگ کسب و کار و آشنایی با مهارتهای ایجاد کسب و کارهای پایدار، اقدام به برگزاری این کارگاه نموده است.

وی اظهار داشت: این کارگاه دو روزه در سطح کلان منطقه 3 آمایشی از روز چهارشنبه هفتم آذرماه لغایت پنج شنبه هشتم آذرماه در محل مجتمع فرهنگی بوستان انقلاب واقع در بلوارپرستار برگزار می شود.

مدیر مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه با اشاره به اینکه مهلت ثبت نام شرکت در این کارگاه بیست و ششم آبان ماه  است گفت: علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به آدرس سامانه پژوهان مراجعه و درصورت عدم آشنایی با این سامانه از طریق فرم زیر اقدام به ثبت نام کنند.

فرم ثبت نام