اخبار

کارگاه آموزشی محصولات فراسودمند برگزار شد

کارگاه آموزشی محصولات فراسودمند برگزار شد

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  از برگزاری کارگاه محصولات فراسودمند خبر داد.

دکتر شهریار مستوفی گفت: در این کارگاه که در روز 24 آذرماه برای کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی و کارشناسان آزمایشگاه این معاونت و نیز کارشناسان نظارت بر مواد غذایی شهرستان های تابعه در سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار شد. پروفسور احسان صادقی عضو هیات علمی و رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص تعریف غذاهای فراسودمند از دیدگاه مراجع بین المللی و دلایل توسعه هدفمند و اجتناب ناپذیر  این مواد مطالبی را ارائه داد.

گفتنی است محصولات فراسودمند به مواد غذایی گفته می شود که در کنار خواص تغذیه ای ذاتی خود در بهبود سلامتی و تندرستی افراد مورد نظر موثر می باشند .

۲۶ آذر ۱۳۹۷ ۰۹:۲۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد.