خریداری یک دستگاه آمبولانس بنز اسپرینتر جهت مرکز فوریت های پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه

دکتر احسان مهری مدیر محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه، از خریداری یک دستگاه بنز اسپرینتر جهت مرکز فوریت های پزشکی اين شهرستان خبر داد و گفت : این آمبولانس که به منظور نوسازی مرکز فوریت های پزشکی شهرستان و با تلاش و پیگیری های هیئت رئیسه محترم دانشگاه و حاج حسن سلیمانی، نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان تامین و خریداری گردیده است، همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به این مرکز تحویل داده شد که از همه این عزیزان تشکر و قدردانی می نمائیم.
وی افزود : این مدل آمبولانس، مجهز بوده و از امکانات خوبی از جمله الکتروشوک و ونتیلاتور برخوردار است.
این آمبولانس تحویل اورژانس ۱۱۵ شده و پس از شماره گذاری و اخذ پلاک تا هفته آینده، در حوادث جاده ای و انتقال مصدومین و بیماران، در اختیار مرکز فوریت پزشکی و مردم شهرستان قرار خواهد گرفت.