کانون سلامت باباجانی و سنجابی جوانرود افتتاح شد

کانون سلامت محله باباجانی و سنجابی جوانرود صبح امروز با حضور جمعی از مدیران این شهرستان افتتاح شد.

دکتر پور یاور رییس شبکه بهداشت و درمان جوانرود گفت:در کانون های سلامت مشکلات محل شناسایی و این مشکلات در مجمع سلامت محله اولویت بندی و در خانه مشارکت دسته بندی و در کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان برای ارائه راه حل و رفع مشکلات مطرح می شود.

دکتر سمیعی رئیس اداره همکاری‌های بین بخشی معاونت اجتماعی با بیان اینکه امروزه برای رفع مسائل و مشکلاتی که داریم نیازمند حضور آحاد مردم هستیم گفت: یکی از این حوزه ها ،سلامت است و باید برای رفع مشکلات سلامتی خود و مردم و ارتقای سلامت کمک کنیم.

وی با اشاره به اینکه موضوع سلامت، یک موضوع فردی یا منحصر به سازمان خاصی نیست افزود: اگر ما مشارکت بخش ها، سازمان های دولتی و غیر دولتی و آحاد جامعه را نداشته باشیم سلامت به آن هدف اصلی خود نخواهد رسید و راه رسیدن به این هدف، استفاده از سرمایه های اجتماعی است.

همچنین رجبی معاون سیاسی امنیتی فرمانداری جوانرود گفت: با راه اندازی این کانون ها و همکاری بین بخشی موضوع سلامت به سطح جامعه گسترده می شود.