کمیته بحران با محوریت سیل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی برگزار گردید.

کمیته بحران با محوریت سیل با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان و اعضاء مدیریت بحران در شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی برگزار گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی

کمیته بحران با محوریت سیل با توجه به بارشهای پیش رو و سیلابی بودن بارشها و هشدار های سازمان هواشناسی و مدیریت بحران کل کشور احتمال خسارات به زیر ساختهای اساسی شهرستان جلسه ایی را با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان و مسئولین مراکز و کارشناسان ستادی در مورخ دهم فروردین ماه 98 در سالن جلسات ستاد برگزار گردید.

حسینی: از آمادگی کامل تمامی مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی،بیمارستان و خانه های بهداشت در ایام بحران و احتمال خسارات خبر داد.و تمام تمهیدات لازم برای بحران پیش رو در حوزه بهداشت و درمان شهرستان انجام گردیده است.