مرکز اطلاع رسانی دارو وسموم(DPIC) در مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع)راه اندازی شد.

مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم در آخرین روز فروردین ماه باحضور دکتر عبدی رییس دفتر رییس دانشگاه علوم پزشکی ودکتررحیمی ازمعاونت غذا ودارو ورییس بیمارستان امام رضا(ع)وتیم داروسازان این مجتمع، افتتاح شد.

4

دکتر قره تپه مسئول بخش مراقبت های دارویی گفت :مرکز اطلاع رسانی دارو وسموم  با اهداف :
کاهش عوارض دارویی ،
افزایش توانمندیهای فارماکولوژیکی وتوکسیکولوژی کادر درمان ،
کاهش خطاهای دارویی ،
کنترل تداخلات دارویی و کنترل مسمومیتهادر بیمارستان امام رضا (ع)راه اندازی شده است .

دکتر سروش درمراسم افتتاح این مرکز گفت :

مرکز اطلاع رسانی دارو وسموم یک مرکز مشاوره تلفنی است با داخلی ۶۶۶۶ که جوابگوی سوالات کادرپزشکی درحوزه دارویی است .

بیمارستان ماجزء اولین مرکز درمانی دراستان و یکی از ۵ مرکزی است که درکشور از طرف وزارت بهداشت برای راه اندازی DPIC انتخاب شده است .

بیمارستان امام رضا(ع) پیش از این نیز در بحث اعتباربخشی وبهره وری وحوزه های مختلف بعنوان پایلوت کشوری ازسوی وزارت بهداشت انتخاب شده بود .
6