اخبار

تألیف کتاب «اصول پایه تغذیه در جراحی» توسط اساتید هیأت علمی گروه

تألیف کتاب «اصول پایه تغذیه در جراحی» توسط اساتید هیأت علمی گروه

به گزارش روابط عمومی، مدیر گروه و اساتید هیأت علمی رشته اتاق عمل، اسفند 1397 اقدام به تهیه، تدوین و چاپ کتابی با عنوان «اصول پایه تغذیه در جراحی» برای دانشجویان اتاق عمل توسط نشر صالحیان نموده اند. 

رسانه جدید

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۲:۰۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد.