سمینار دو روزه نگارش مقالات علمی

دوره باز آموزی دو روزه جهت اعضای هیات علمی دانشگاه  تحت عنوان "سمینار نگارش مقالات علمی" باحصور پروفسور شهرزاد بازرگان ازدانشگاا UCLA  درتاریخ  ۱۹ و ۲۰ تیر ماه در آمفی تئاتر بیمارستان امام رضا(ع) برگزار گردید. روز اول با سخنرانی دکتر علیرضا احمدی، دبیر علمی این سمینار آغاز گردید.  دکتر فرید نجفی معاون  پژوهشی دانشگاه دراین سمینار، سخنرانی خود را تحت عنوان "اصول نگارش مقالات علمی بر اساس گایدلاین های بین المللی" ارائه داد و سپس دکتر شهرزاد بازرگان-حجازی، استاد تمام دانشگاهUCLA، به تشریح مبانی علمی مقاله نویسی پرداخت. درادامه دکتر یحیی سلیمی  عضو هیات علمی دانشگاه در خصوص جستجوی منابع توضیحاتی را ارائه داد. در پایان جلسه پرسش و پاسخ با مدیریت جناب اقای دکتر احمدی در خصوص نحوه شناسایی تقلب علمی برگزار گردید.

در روز دوم موضوع "انتخاب ژورنال و اعتبار سنجی مجلات علمی" توسط  دکتر فاطمه رجعتی عضو هیات علمی دانشگاه  وموضوع مدیریت وپشتیبانی منابع ورفرنس نویسی توسط پروفسور شهرزاد بازگان حجازی ارائه شد سپس دکتر زهره رحیمی، عضو هیات علمی دانشگاه به ارائه موضوع "اخلاق نشر علمی و نحوه شناسایی تقلب علمی و دکتر  بابک ایزدی، عضو هیات علمی و کمیته اخلاق دانشگاه در خصوص اخلاق نشر علمی و نحوه انجام آن در این دانشگاه سخنرانی نمودند
در پایان پانل چالش های پیش روی محققان ایرانی در فرآیند چاپ مقالات علمی با حضور پروفسور شهرزاد بازرگان حجازی،  دکتر بابک ایزدی،دکتر علیرضا احمدی و دکتر زهره رحیمی برگزار گردید.