ششمین جلسه مجمع کانون سلامت محله جعفرآباد برگزارشد

ششمین جلسه مجمع کانون سلامت محله جعفرآباد با حضور نمایندگان دبیرخانه کارگروه تخصصی  سلامت وامنیت غذایی   دانشگاه ، مسئول مرکز خدمات جامع سلامت  ، نماینده کلانتری 17 بعثت جعفرآباد، مرکز بهداشت شهرستان ،

دفاتر تسهیلگری منطقه ودبیر واعضای کانون سلامت محله درسالن اجتماعات مرکز خدمات جامع سلامت جعفر آباد با هدف  افزایش همکاری با سازمانهای مرتبط  در مرکز خدمات جامع سلامت جعفرآباد برگزار شد.

بررسی دستاوردها واقدامات صورت گرفته ، هماهنگی جهت برگزاری مجمع شهرستان ، پیگیری اقدامات صورت گرفته تا کنون از اهم موضوعات مطرح شده در این نشست بود .

کارشناس تامین وارتقاء سلامت دبیرخانه نیز در خصوص پیگیری ساماندهی معتادین متجاهر محله و هماهنگی با شهرداری در ارتباط با  کانونهای سلامت محلات توضیحاتی ارائه داد.

در این جلسه مبحث ازدواج پایدار با توصیه وتاکید بر تشکیل خانواده بر مبنای ساده زیستی نیزمورد تاکید به عنوان آموزش های در اولویت قرارگرفت .