برگزاری اولین جلسه مجمع شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه های استان

اولین جلسه مجمع شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه های استان با حضور نمایندگان قرآنی دانشگاه های استان کرمانشاه در روز دوشنبه مورخ 8 مهر ماه در محل سالن جلسات نهاد دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.

این جلسه با حضور نمایندگان قرآنی دانشگاه های استان کرمانشاه در روز دوشنبه مورخ 8 مهر ماه در محل سالن جلسات نهاد دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.

این نشست با هدف برنامه ریزی لازم در خصوص هفته قرآنی دانشگاه ها که در آبان ماه میباشد و همچنین شروع تدوین برنامه جامع قرآن و عترت دانشگاه های استان برگزار شد.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام و المسلمین افشار رئیس استانی دفتر نهاد و ریاست شورای هماهنگی فعالیت و قرآن و عترت دانشگاه های استان به بیان کلیات و رویکرد شورا پرداختند. در ادامه آقای بیگ رضایی دبیر شورا ، ساختار شورا و مجمع مشورتی و همچنین دستور کار جلسه را به طور مبسوط تشریح نمودند. ضمنا اعضا ء جلسه در موضوعات از پیش تعیین شده نشست به هم اندیشی پرداختند.