برگزاری جلسه جامعه ایمن شهرستان های غرب استان کرمانشاه

1. برگزاری کمیته منطقه ای جامعه ایمن شهرستانهای غرب استان کرمانشاه در سالن جلسات فرمانداری شهرستان دالاهو در مورخه 17/12/1400 راس ساعت 8.30 دقیقه صبح با حضورجناب اقای سلیمی معاون محترم فرمانداری شهرستان،سرپرست شبکه بهداشت جناب اقای دکتر برضا رضایی،همکاران محترم و زحمت کش از معاونت بهداشتی جناب اقای مهندس بیات(کارشناس برنامه جامعه ایمن و پیشگیری از حوادث) ،دکتر مجتبی سلیمی (مدیر گروه بیماریهای غیرواگیر معاونت)،کارشناسان غیرواگیردرسطح شهرستان،کارشناسان غیرواگیرازسایرشهرستانها(گیلان غرب ،اسلام اباد،سرپل ذهاب،قصرشیرین ودالاهو) بخشداری گهواره ، کرند،شهرداران  کرند ، گهواره،ریجاب ،پلیس راه ،فرماندهی انتظامی شهرستان،راهنمایی  و رانندگی شهرستان،هلال احمر،راهداری کرند و سایر شهرستانهای غرب استان،فوریتهای شهرستان،اداره راه وشهرسازی ،محیط زیست و...برگزار شد.در این جلسه به اهمیت پیشگیری ازحوادث بخصوص در ایام سفرهای نوروزی و پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوری نکاتی توسط فرمانداری و بقیه اعضاء حاضر در جلسه بیان و مصوب شد.و همچنین به اهمیت پیشگیری از حوادث و رفع نقاط حادثه خیز اشاره وطی مصوباتی نکات مهم و حائز اهمیت به فرمانداری ،و سایر ادارات مر تبط جهت  اجرا ارسال شد.

2. /-..//090
    /-..434