برگزاری سمینار سلامت درشهرستان دالاهو

در روز پنج شنبه  هفته سوم فروردین ماه 1392 به مناسبت هفته سلامت سمینار سلامت در محل سالن اجتماعات اداره ارشاد اسلامی برگزارگردید،دراین مراسم  پس از تلاوت آیات چند از قرآن  جناب آقای دکتر پور یاور و دکتر صنیعی  ازمعاونت بهداشی استان   به ایراد سخنرانی پرداختند .

.دکتر پور یاور سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دالاهو پیرامون شعارهفته سلامت مطالبی رابیان نمودند . دراین برنامه دکتر صنیعی  با تاکید براهمیت شعار منتخب هفته سلامت به راههای ابتلا ، راههای پیشگیری و .... در خصوص فشارخون اشاره کردند و همچنین آموزش وترویج فرهنگ صحیح مصرف غذایی را یکی از راههای مهم پیشگیری از این بیماری که به مرگ خاموش معروف است، ذکر کردند.در پایان با اجرای  گروه سرود مدرسه حجاب ،  اهدای جوائز به  فعالان  سلامت  و پذیرایی از میهمانان همایش خاتمه یا فت  .

147 147142 140  154115125 123 94 91 120 13195144