برگزاری همایش پیاده روی همگانی در کرند غرب در روز پنج شنبه مورخ 92/7/11

برگزاری همایش پیاده روی همگانی در کرند غرب  در روز پنج شنبه مورخ 92/7/11
به ابتکار فرمانداری شهرستان دالاهو و ادارات سطح شهر کرند، همایش پیاده روی همگانی؛ با هدف مبارزه با مواد مخدر، پیشگیری از اعتیاد و همچنین گرامیداشت روز جهانی سالمند و قلب، در روز پنج شنبه در شهر کرند غرب برگزار گردید.

در روز پنج شنبه مورخ 11/7/92 با هدف مبارزه با موادمخدر، یک همایش پیاده روی یکروزه در شهر کرند غرب برگزار گردید. این همایش  که به ابتکار فرمانداری و ادارات سطح شهرستان برگزار گردید، اقشار مختلف مردم حضور داشتند . در این مراسم همچنین روزجهانی سالمند و روز جهانی قلب نیز گرامی داشته شد. در این همایش که فرماندار محترم شهرستان و مسئولین برخی ادارات سطح شهرستان نیز حضور داشتند ، آقای محبی کارشناس مسئول مبارزه با بیماریهای شهرستان دالاهو ، مطالبی را در خصوص اهمیت مراقبت و پیشگیری از اعتیاد به ویژه  درجوانان ایراد کردند. در انتها به قید قرعه به برخی از شرکت کنندگان هدایایی به رسم یادبود اهدا گردید.