برگزاری جلسه بازآموزی و کمیته شهرستانی مدارس مروج سلامت در شهرستان دالاهو

در روز سه شنبه مورخ 28/8/92 جلسه ای با حضور سرپرست مرکز بهداشت دالاهو ، مدیران مدارس مروج شهرستان واعضاء کمیته شهرستانی ، درمحل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان دالاهو برگزار گردید

در تاریخ 28/8/92 روز سه شنبه جلسه ای با حضور سرپرست مرکز بهداشت  ، مدیران مدارس مروج  شهرستان واعضاء کمیته شهرستانی ادارات آموزش وپرورش شهرستان دالاهو ومنطقه گهواره  وکارشناسان ستادی درمحل  سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان دالاهوبا هماهنگی واحد سلامت مدارس شهرستان دالاهو برگزار گردید .در این جلسه  ضمن تشکیل اولین کمیته شهرستانی مدارس مروج وبرنامه ریزی وارئه راهکار جهت اجرای برنامه مدارس مروج در سال تحصیلی 93-92، مدیران مدارس مروج شهرستان نیز در این خصوص بازآموزی وتوجیه گردیدند . تعداد 55 عدد  CD وDVD  آموزشی جهت گروه های هدف برنامه سلامت مدارس ( اولیاء ، کارکنان مدارس ودانش آموزان ) توزیع گردید.