حضور پاره وقت پزشک متخصص (داخلی ) در شهرهای کرند و گهواره

با مساعدت و پیگیریهای به عمل آمده از طرف سرپرست محترم شبکه دالاهو و مرکز بهداشت شهرستان ، به صورت دو روز در ماه، پزشک متخصص (داخلی) با حضور در شهرهای کرند و گهواره، بیماران را ویزیت میکنند

حضور پاره وقت پزشک متخصص (داخلی) در شهرهای کرند و گهواره

با دستور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و البته مساعدت و پیگیریهای به عمل آمده از طرف سرپرست محترم شبکه دالاهو و مرکز بهداشت شهرستان ، به صورت دو روز در ماه، پزشک متخصص (داخلی ) در شهرهای کرند و گهواره، بیماران مراجعه کننده را، ویزیت میکنند. لازم به ذکر است که در شهر کرند،  بیماران جهت ویزیت پزشک  ، میتوانند به بستر درمان دالاهو مراجعه کنند و در گهواره نیز بیماران، میتوانند به مرکز بهداشتی درمانی این شهر مراجعه نمایند. همشهریان محترم میتوانند برای اطلاع از برنامه حضور پزشک در شهر خود ، به مراکز بهداشتی درمانی کرند و گهواره مراجعه نمایند . برنامه حضور پزشک محترم، در برد مراکز بهداشتی درمانی نصب گردیده است و همچنین، جهت اطلاعات بیشتر با آقای بازگیر(واحد طرح و گسترش) با شماره تماس 08353724193 تماس حاصل نمایند.