تشکیل کمیته هماهنگی برنامه های هفته سلامت در مرکز بهداشت دالاهو

به مناسبت هفته سلامت( 1 الی 7 اردیبهشت ماه) و با هدف پیش بینی برنامه ها و فعالیتهای متناسب با این هفته، در روز یک شنبه مورخ 24/1/93 با حضور سرپرست محترم شبکه و همچنین سرپرست مرکز بهداشت ، کارشناسان بهدشتی و روابط عمومی شبکه ، کمیته هفته سلامت شهرستان تشکیل گردید.

به مناسبت هفته سلامت( 1 الی 7 اردیبهشت ماه) و با هدف پیش بینی برنامه ها و فعالیتهای متناسب با این هفته، در روز سه شنبه مورخ 26/1/93 با حضور سرپرست محترم شبکه و  همچنین سرپرست مرکز بهداشت ، کارشناسان بهدشتی و روابط عمومی شبکه ، کمیته هفته سلامت تشکیل گردید.مصوبات این جلسه عبارت بودند از :

1-خانم نجفیان به عنوان هماهنگ کننده شهرستان تعیین گردد.

2- خانم الماسی با آموزش و پرورش جهت اموزش کلیه دانش اموزان در طی این ایام هماهنگ نمایند.

3- در جلسه کار گروه بهداشت با فرمانداری در خصوص  اختصاص یک خودرو از هر اداره  جهت برپایی کارناوال که راس ساعت 9.5 صبح در محل شبکه روز 3/2/93 هماهنگ گردد.و فوریت ها نیز در روز مذکور دو دستگاه امبولانس ارسال نمایند و جناب آقای دکتر عبدی با هلال احمر جهت ارسال آمبولانس هماهنگ نمایند  و آقای مطاعی نیز با اداره راهنمایی و رانندگی در خصوص روز مذکور هماهنگ نماید.

4- خانم احمدی جهت راه پیمایی روز دوم با رابطین بهداشت ،رابطین ادارات و سپاه و هلال احمر هماهنگ نماید مسیر از درب مرکز کرند یک به طرف سراب کرند هماهنگی نماید و در این خصوص اطلاع رسانی از طریق نصب پلاکارد با مسئولیت آقای مطاعی و هماهنگی با شهرداری انجام پذیرد.

5- خانم الماسی جهت برگزاری مسابقه انشاء و نقاشی در طی این هفته با آموزش و پرورش هماهنگ نمایند.

6- برپایی چادر جهت نمایشگاه با همکاری هلال احمر که توسط آقای دکتر عبدی هماهنگ و هر چادر به یک واحد اختصاص یابد .

8 -  مقرر گردید که ده بنر پیام معظم رهبری و 4 بنر پیام ریاست محترم جمهوری و 5 بنر شعار هفته سلامت نیز در سطح شهر با هماهنگی شهرداری نصب گردد

9 – توسط آقای محمدی برنامه کوهپیمایی با حضور پرسنل شبکه دالاهو در روز پنج شنبه مورخ 4 / 2 / 93 هماهنگی شود.

10 – توسط آقای سیاه کمری برنامه پاک سازی حریم سراب کرند پیگیری شود.

ملاحظات

محل اجرا