برگزاری مراسم پیاده روی همگانی در کرند غرب و گهواره به مناسبت هفته سلامت

به مناسبت هفته سلامت شبکه بهداشت و درمان دالاهو ،اقدام به برگزاری پیاده روی همگانی، در دومین روز هفته سلامت نمود. در این مراسم اقشار مختلف مردم، رابطین سلامت، پرسنل شبکه و کارکنان برخی از ارگانهای دیگر شهرستان، حضور داشتند.
به مناسبت هفته سلامت شبکه بهداشت و درمان دالاهو ،اقدام به برگزاری پیاده روی همگانی، در دومین روز هفته سلامت(مورخ 2 / 2 / 1393) نمود. در این مراسم اقشار مختلف مردم، رابطین سلامت ، پرسنل شبکه و کارکنان برخی از ارگانهای دیگر شهرستان ، حضور داشتند. این مراسم در کرند در مسیر مرکز بهداشتی درمانی کرند 1 به سمت سراب کرند برگزار گردید. در این مراسم آقای دکتر عبدی سرپرست محترم مرکز بهداشت شهرستان، برای شرکت کنندگان در خصوص نامگذاری این هفته در سال 1393 که با عنوان (( یک عمر سلامت با خود مراقبتی))، مطالبی عنوان نمودند. در انتها به قید قرعه به 5 نفر از شرکت کنندگان جوایزی اهدا گردید. در انتهای مراسم به صورت نمادین ؛ توسط پرسنل شبکه، برنامه پاکسازی و جمع آوری زباله حومه سراب کرند ، انجام گرفت.