با حضور ریاست محترم دانشگاه و فرماندار محترم دالاهو، هیئت رئیسه دانشگاه در دالاهو تشکیل جلسه داد

در این جلسه پس از گزارش وضعیت شبکه دالاهو از سوی سرپرست محترم شبکه دالاهو و همچنین گزارش معاونتهای مختلف دانشگاه ، 42 راهکار جهت ارتقای این شبکه، مصوب گردید

این جلسه که به دنبال جلسات دوره ای هیئت رئیسه محترم دانشگاه در شهرستانهای مختلف استان، این بار در شهرستان دالاهو و در صبح روز سه شنبه مورخ 11/9/93 و در محل فرماداری شهرستان برگزار گردید. در این جلسه پس از گزارش وضعیت موجود شبکه دالاهو توسط سرپرست محترم شبکه و همچنین گزارش معاونتهای مختلف دانشگاه،کمبودها و مشکلات شهرستان دالاهو ؛ در بخش بهداشت و درمان، مطرح گردید که در انتها آقای دکتر کریم راهکارهایی را جهت ارتقاء و رفع معضلات موجود پیشنهاد نمودند. ایشان با اشاره به مشکل شیوع و بروز بالای تب مالت در دالاهو خواستار اجرای همزمان 5 گام اساسی برای ریشه کنی این بیماری شدند. ایشان انجام همزمان واکسیناسیون حداکثر  دامها و انجام تست کشتار منظم ، آموزش نحوه مصرف لبنیات گوشت و شیر اصلاح الگوی زندگی ، بهسازی محیط های روستایی و دامپروری ، کنترل مراکز عرضه و فروش لبنیات و نیز حرکت به سمت تبدیل دامپروری سنتی به صنعتی را پیشنهاد نمودند. همچنین ایشان پیشنهاد نمودند که از طریق تنظیم مهندسی ترافیک و سایر همکاریهای بین بخشی ، آمار بالای حوادث جاده ای در این شهرستان کاهش یابد. همچنین در این جلسه ، آقای شهبازی فرماندار محترم شهرستان نیز ، ضمن تشکر از تشریف فرمایی هیئت رئیسه دانشگاه در دالاهو و تلاشهای خستگی ناپذیر ریاست محترم دانشگاه، تقاضای ارتقای درمان بستر شهر کرند به بیمارستان شدند. در این جلسه 42 پیشنهاد مطرح شده مصوب گردید.

دکتر6
دکتر3