برگزاری سمینار یکروزه در دالاهو به مناسبت هفته سلامت1394

شبکه بهداشت و در مان دالاهو ؛ با هدف اطلاع رسانی به عموم جامعه و ارگانهای سطح شهرستان، سمینار یکروزه ای با همین هدف برگزار نمود

این سمینار یکروزه در روز یک شنبه مورخ 6/2/1394 و با هماهنگی و تدارکات به عمل آمده از سوی واحدهای مختلف این شبکه و به مدیریت واحد سلامت خانواده برگزار گردید.در این سمینار ابتدا آقای دکتر پوریاور سرپرست محترم شبکه ضمن خیر مقدم به حاضرین، در خصوص مسائل تغذیه ای و شعار امسال(ایمنی غذا  از مزرعه تا سفره) روز جهانی سلامت ، مطالبی را بیان نمودند، سپس چند کلیپ آموزشی در خصوص تغذیه نمایش داده شد. در ادامه امام جمعه محترم شهرستان سخنانی را در خصوص تغذیه از نظر اسلام بیان فرمودند. در این مراسم گروه سرود مدرسه انقلاب اسلامی سرودی را اجرا نمودند و در پایان نیز ، از همکاران و رابطین فعال در عرصه سلامت و خیرین شهرستان تقدیر به عمل آمد.

گزارش تصویری این سمینار:

sal35sal43