اجرای برنامه آموزشی "توانمند سازی کاردانها و کارشناسان چند پیشه " شبکه دالاهو به مدت 120 ساعت

با هدف توانمندسازی کاردانها و کارشناسان بهداشتی مراکز بهداشتی درمانی تابعه، یک دوره آموزشی( 120 ساعت) توسط کارشناسان ستادی مرکز بهداشت دالاهو برگزار گردید

این برنامه آموزشی در اردیبهشت ماه 94 و با حضور کلیه کارشناسان و کاردانهای بهداشتی مراکز بهداشتی درمانی تابعه و درسالن آموزش مرکز بهداشت دالاهو برگزار گردید که هریک از سرفصلهای آموزشی مورد نظر، توسط مدرسین مرکز بهداشت شهرستان برای شرکت کنندگان ارائه گردید.   در جلسه افتتاحیه این کارگاه آموزشی چند روزه، آقای دکتر پوریاور سرپرست محترم شبکه، ضمن تشکر از حضور همکاران و گردآورندگان این کارگاه آموزشی، خواستار توجه کافی و استفاده مناسب شرکت کنندگان از آن شدند.

کارگاه11