اخبار

نکاتی بر اجرای اصول تغذیه صحیح در دوران نقاهت بیماری کرونا

نکاتی بر اجرای اصول تغذیه صحیح در دوران نقاهت بیماری کرونا
📌نکاتی بر اجرای اصول تغذیه صحیح در دوران نقاهت بیماری کرونا

🟢 مصرف عسل و آویشن برای تقویت سیستم ایمنی و مهار سرفه
🟢 استفاده از زردچوبه در تهیه غذا به علت خاصیت ضد التهابی آن
🟢 اضافه کردن سیر،پیاز تازه و زنجبیل به غذاها که به تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
🟢 مصرف انواع سوپ گرم مانند سوپ سبزیجات( ترکیب هویج،فلفل دلمه ای،کدو حلوایی و...) سوپ جو،بلغور جو دوسر
🟢 مصرف روزانه میوه و سبزی های تازه( کاهو،کلم،سبزی خوردن و..) یا سبزیجات آبپز بصورت دورچین
🟢 تامین مقادیر زیاد مایعات همچون آب،آبمیوه تازه طبیعی( آب هندوانه،آب سیب و..) و آب سبزی های تازه طبیعی(آب کرفس،آب هویج و...)، چای کم رنگ، آب گوشت یا آب مرغ به میزان حداقل 8 لیوان در روز به منظور رقیق کردن ترشحات درون مجاری هوایی
🔴 پرهیز از مصرف غذاهای سنگین و پرچرب مانند ماکارونی،فست فودها،انواع کوکو و کتلت
🔴 پرهیز از مصرف شیر و لبنیات( بجز نوع پروبیوتیک)، چای غلیظ، شیرینی،آبمیوه صنعتی،نوشابه گازدار
🔴 پرهیز از مصرف انواع ترشی ها،سرکه،نمک و غذاهای کنسروی که سبب خشکی دستگاه تنفس و تحریک آن می شوند.

 

/*01


 
۲ تیر ۱۳۹۹ ۱۰:۰۳

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد.