کرم محمدی فرماندار دالاهو: مجاهدت های جامعه پزشکی کشور موجب مباهات است

کرم محمدی فرماندار دالاهو:  مجاهدت های جامعه پزشکی کشور موجب مباهات است

کرم محمدی فرماندار دالاهو:

مجاهدت های جامعه پزشکی کشور موجب مباهات است

================

به مناسبت روز پزشک، شنبه اول شهریور ماه جمعی از مدیران شهرستان دالاهو در معیت فرماندار در شبکه بهداشت و درمان حاضر و با پزشکان و همکاران آنها دیدار نمودند.

کرم محمدی در این دیدار ضمن تبریک روز پزشک، بیان داشت: -جامعه شریف پزشکی کشور در پرتو خودباوری،  قله های رفیع ترقی را با موفقیت در نوردیده است.ما به فرزندان برومند‌ خود در این عرصه افتخار می کنیم.

-شما و همکارانتان در زمانه و هنگامه ای وظیفه و رسالت سنگین صیانت از سلامت ملت را عهده دار شده اید که کشور در حلقه محاصره تمام عیار دشمنان ملت ایران قرار گرفته است.

- در بحث مقابله با بیماری کرونا، جامعه پزشکی،پرستاری و مامایی ایران خوش درخشیده اند.کار شما چنان با عظمت است که مقام معظم رهبری آنرا مجاهدت نام نهاده و جان باختگان این عرصه را شهید قلمداد کردند.

-شهیدان سرافراز مجموعه وزارت بهداشت و درمان، جاودانگان همیشه تاریخ باقی خواهند ماند.

-ملت قدرشناس ایران زمین هرگز فداکاری ها و خدمات صادقانه و شبانه روزی شما را فراموش نخواهند کرد.

- جامعه پزشکی کشور، هم در دوران دفاع مقدس، هم در زمان وقوع حوادثی چون زلزله و سیل و به ویژه در زمان فراگیری بیماری جهانی کرونا ثابت کرد که در اوج محاصره کشور می توان بهترین خدمات را جامعه هدف ارائه کرد.

در پایان این مراسم، از جمعی از پزشکان تجلیل بعمل آمد.

/-../.
/-..0/