۱۲ تا۱۸ مهرهفته کودک گرامی باد توصیه های برای کنترل اضطراب وحفظ بهداشت روانی کودکان در زمان شیوع ویروس کرونا

۱۲ تا۱۸ مهرهفته کودک گرامی باد .
👨‍👩‍👧‍👦توصیه های برای کنترل اضطراب وحفظ بهداشت روانی کودکان در زمان شیوع ویروس کرونا
🦠درحضور  کودکان  در مورد اخبار و خطرات کرونا ویروس صحبت نکنید. زیرا کودکان قدرت تحلیل مطالب را ندارند.
🦠به کودکان دورغ  نگویید، در مورد ویروس کرونا به آنها اطلاعات پیشگیری کننده بهداشتی بدهید،  درمورد عوارض و مشکلات ابتلاء به بیماری صحبت نکنید.
🦠کودکان  را از اخبار نگران کننده، از جمله شبکه های خبری تلویزیونی و فضای مجازی دور نگه دارید.
🦠کودکان  را برای رعایت پروتکلهای بهداشتی نترسانید، واز بیماری بعنوان اهرم کنترل کودک استفاده نکنید.
🦠اگر یکی از والدین مبتلا به بیماری شد. شرایط منظمی برای تماس تلفنی یا تصویری برای صحبت کردن و دیدن  کودکان فراهم کنید.وبطور مداوم اطمینان دهید که این مشکل برطرف خواهد شد.
🦠فضای خانه را شاد وآرام  نگه داریدوبرای سرگرمی کودکان در خانه برنامه ریزی کنید.
🦠 اضطراب در کودکان بصورت ناخن جویدن ، شب اداری، بیقراری، بهانه گیری، گریه کردن و لجبازی بروزمیکند، مشاهده این رفتارها زنگ خطر برای والدین است.
/-+-9