در شهرستان دالاهو وارد مرحله ی خطرناکی شده ایم 💢دکتر عزیزی مدیر شبکه بهداشت ودرمان دالاهو ،با افزایش بی سابقه بیماری و فوت ناشی از بیماری کرونا رو به رو هستیم و در شهرستان دالاهو نیز وارد مرحله ی خطرناکی شده ایم و وضعیت عادی نمی باشد.

/-00
در شهرستان دالاهو وارد مرحله ی خطرناکی شده ایم

💢دکتر عزیزی مدیر شبکه بهداشت ودرمان  دالاهو:🔻

📌با افزایش بی سابقه بیماری و فوت ناشی از بیماری کرونا رو به رو هستیم و در شهرستان دالاهو نیز وارد مرحله ی خطرناکی شده ایم و وضعیت عادی نمی باشد.

📌با توجه به ایام عید خاوندکار جامعه یارسان از سادات بزرگوار اهل حق که با نوشتن نامه از مردم یارسان درخواست نمودند که ازبرگزاری این مراسم خوداری کنند کمال تشکر و قدردانی را دارم.

📌از عموم شهروندان درخواست می کنم از هرگونه مسافرت و برگزاری مراسم  عروسی وعزا و عیادت از بیماران خوداری کنند.

📌در هنگام خروج از منزل حتما از ماسک استفاده نمایید.

📌ازمراجعه غیرضروری به مراکز بهداشتی درمانی خوداری کنید.

📌 از حضور در مکان های شلوغ و پرتردد بپرهیزید.

📌از نزدیک شدن وتماس با افرادی که دارای علائم آنفولانزا وسرماخوردگی هستند خوداری کنید.

📌تاحد امکان جهت امور غیر ضروری از منزل خارج نشوید.

🔺رعایت دستورالعمل های بهداشتی را جدی بگیرید و با رعایت نکات بهداشتی نگهبان سلامتی خود و دیگران باشید.

▫️▫️▫️