پیام دکتر عزیزی ریاست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دالاهو به مناسبت روز جهانی داوطلب داوطلبان سلامت ،

داوطلبان سلامت ، افرادی هستند که همچون حلقه محکمی ارتباط مسئولین بهداشتی را با سطوح محیطی جامعه برقرار میکنند، بدین ترتیب زمینه های لازم برای مشارکت فعالانه تر افراد در توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور فراهم میشود.
 داوطلبان ، سفیران سلامت  از نهاد وجنس خود مردم اند ، که بدون هیچگونه چشم داشت مادی، سطح سلامت واگاهی مردم را بهبود می بخشند . وبخاطر عشق و رضای الهی وحس مسئولیت پذیری به همنوعان خود خدمت میکنند.  قطعا طرح های ملی کشور درحوزه سلامت   از جمله طرح ریشه کنی فلج اطفال و غربالگری فشارخون و....... وهم اکنون طرح ملی حاج قاسم سلیمانی در مبارزه با کووید ۱۹ با مشارکت شما عزیزان به ثمر نشسته ،  اینجانب روز داوطلب رو به تمامی نیروهای داوطلب هلال احمر ، رابطین سلامت محلات ؛ سفیران خانوار  تبریک گفته، واز خداوند عزت وسلامتی را برای همه ارزومندم.