دکتر عزیزی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دالاهو :از مردم شهرستان دالاهو درخواست می کنم از پذیرفتن میهمانان نوروزی جدید خودداری کنند

ا

10

♨️ از مردم شهرستان دالاهو درخواست می کنم از پذیرفتن میهمانان نوروزی جدید خودداری کنند

💢 دکتر عزیزی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دالاهو :🔻

🔺با توجه به چرخش ویروس جهش یافته کرونا و شکننده بودن وضعیت ، ازعموم همشهریان ومیهمانان نوروزی درخواست می کنم به شهرستان دالاهو مسافرت نکنند و از  مردم شهرستان دالاهو می خواهم پذیرای میهمانان نوروزی نباشند.

🔺متاسفانه علی رغم تمام هشدارهایی که در مورد عدم مسافرت ومیهمانی نرفتن در ایام تعطیل داده شد در طی هفته گذشته تعداد زیادی مسافر میهمان مردم دالاهو شدند.

🔺در همین ایام ۱۰ مورد از این میهمانان دچار کرونا بوده ‌و تست آنها مثبت شده وبا توجه به اینکه از استانهای با خطر بالا از جمله خوزستان میهمان دالاهو شده‌اند احتمال اینکه به گونه ی جدید کرونا که به کرونای انگلیسی معروف است دچار شده باشند بسیار زیاد است.

🔺این گونه شدیدا خطرناک است وقدرت سرایت و انتقال بالایی دارد که متاسفانه باعث خطر جدی ‌تغییر وضعیت شهرستان میشود.

🔺بنابراین ازمردم شهرستان دالاهو درخواست می کنم از پذیرفتن میهمانان نوروزی جدید خودداری کنند.

🔺میهمانان حاضر هم در صورت داشتن هرگونه علائم مشکوک به کرونا ازجمله تب ،لرز،درد،کوفتگی،علائم سرماخوردگی سرفه و تنگی نفس به مرکز منتخب ۱۶ساعته واقع در مرکز خدمات جامع شماره یک کرند یا مرکز شبانه روزی گهواره برای ساکنین این شهر مراجعه کنند .

🔺همچنین از مهمانان نوروزی و سایر مردم می خواهم برای حفظ سلامت خود و دیگران ازهرگونه دید وبازدید و رفت وآمد در سطح شهر ها ‌روستاها شدیدا پرهیز کنند وبه رعایت دستورالعمل های بهداشتی پایبند باشند.