‍ فرماندار دالاهو: اوج گیری موج چهارم کرونا درشهرستان، سوغات مهمانان نوروزی است

‍ فرماندار دالاهو:
اوج گیری موج چهارم کرونا درشهرستان، سوغات مهمانان نوروزی است
                 ===============
سی دومبن جلسه فرماندهی قرارگاه عملیاتی ستاد مبارزه با کرونای شهرستان روز شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۱/۲۱  با حضور اعضاء و به ریاست کرم محمدی فرماندار دالاهو تشکیل گردید.
در این جلسه دکتر عزیزی رئیس شبکه بهداشت و معاون قرارگاه و  سرهنگ مسلم قاسمی فرمانده سپاه و فرمانده عملیات قرارگاه گزارشی از روند اقدامات صورت گرفته ارائه نمودند. سپس چند تن از اعضا دیدگاههای خود را بیان کردند.
در ادامه کرم محمدی فرماندار شهرستان دالاهو مطالبی بیان و اظهار داشت:
❗️ هشدارهای مسئولان بهداشتی و تقاضاهای استاندار محترم و فرمانداران مانع از ورود دهها هزار مسافر از اقصی نقاط کشور به شهرستانهای استان  نگردید و تغییر رنگ شهرستان ها و اوج گیری کرونا نتیجه این بی توجهی ها است.
🔹سهل انگاری و عادی انگاری ها و عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی، بلای جان سلامت مردم است.
🔹 راه اساسی قطع زنجیره انتقال  ویروس کرونا ،همکاری و احساس مسئولیت تک تک شهروندان در رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی  می باشد.🔹 طی ۲۰ روز گذشته ۵۳۷ مورد تست بعمل آمده که ۸۰ مورد آن مثبت بوده و یک نفر فوتی داشته ایم.
🔹با قاطعیت وبدون مسامحه و به استناد مجوزهای قانونی با تهدید کنندگان سلامت مردم برخورد بعمل خواهد آمد.
🔹 احتمال تبدیل وضعیت نارنجی شهرستان به وضعیت قرمز متصور است و دراین صورت تعداد بیشتری از اصناف و مشاغل تعطیل خواهند شد
۲۲ فروردین ۱۴۰۰ ۱۲:۵۴